Produkty pro pekařská výroba na zakázku (80)

POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg.

POLOAUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ - Pro malé a střední výroby, 50-200 kg.

-Distribuuje tekuté a polotekuté těsto. -Účinně nahrazuje cukrářský sáček: je rychlejší, praktičtější, přesnější, nepoškozuje těsto, stroj nekape a plechy se neznečišťují. -Presné objemové dávkování je snadno nastavitelné. Proměňuje pomalý proces na poloautomatický. -Jednoduše umístěním nohy na elektrický pedál naplníte řadu muffinů na plechu. -Zásobování plechu je manuální. -Lze jej vyčistit za jednu minutu a zabírá minimální místo. PRO VÝROBU: muffiny, piškoty, sobaos, koláče, sušenky, dorty, palačinky, majonéza, mramorový piškot, jogurt, anglický krém, pěna, omáčky, milkshaky, krémy, produkty bez pevných částic.
Injektor Dulce de Leche pro Panettone - IAS+ - Pro plnění velkých panettone.

Injektor Dulce de Leche pro Panettone - IAS+ - Pro plnění velkých panettone.

{"•La máquina inyecta cuatro panettones al mismo tiempo y la inyección está accionada con servomotor.":"•Stroj vstřikuje čtyři panettony současně a vstřikování je poháněno servomotorem.","•Aumento producción: 400% según condiciones y parámetros de trabajo.":"•Zvýšení produkce: 400 % podle podmínek a pracovních parametrů.","•El dulce de leche se inyecta caliente.":"•Sladké mléko se vstřikuje horké.","•Transportador de banda lisa con marcas para situar los panettones a mano y rascador en su extremo para limpiar los posibles restos de masa que hayan quedado.":"•Pásový dopravník s hladkým pásem a značkami pro ruční umístění panettonů a škrabkou na konci pro čištění případných zbytků těsta.","•Todo el bloque inyector, incluido depósito, boquillas y agujas está situado dentro de una urna calefactada que mantiene el producto a una temperatura constante de 40ºC.":"•Celý vstřikovací blok, včetně nádrže, trysek a jehel, je umístěn uvnitř vyhřívané vany, která udržuje produkt při konstantní teplotě 40 °C.","•Facilidad de uso. El operario coloca los panettones en la cinta marcada y los recoge al final del proceso.":"•Snadné použití. Operátor umístí panettony na označený pás a na konci procesu je vyzvedne.","•Seguridad en el proceso de trabajo.":"•Bezpečnost v pracovním procesu.","PRODUCTO":"PRODUKT:","•Limpieza rápida y sencilla gracias al rascador y al cabezal extraíble para limpiar y desinfectar de manera completa.":"•Rychlé a snadné čištění díky škrabce a odnímatelné hlavě pro kompletní čištění a dezinfekci.","•Inyectadora adaptada a las medidas del producto con regulación precisa en la inyección.":"•Vstřikovač přizpůsobený rozměrům produktu s přesnou regulací vstřikování.","VENTAJAS":"VÝHODY:","CARACTERÍSTICAS DE LA MÁQUINA":"CHARAKTERISTIKY STROJE:","•Panettone de 18cm de diámetro y 22cm de alto.":"•Panettone o průměru 18 cm a výšce 22 cm."}
Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. U TXA-MINI je třeba kus těsta rozprostřít ručně. Po rozdělení se formuje automaticky, sběr produktu je manuální. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: baston, bageta, sendvič, malý, špičaté konce atd.
PLNIČKA S MULTI-TÁCOVÝM ADAPTÉREM - DA+ - Navrženo na míru pro použití táců různých šířek, mezi 40 a 60 cm.

PLNIČKA S MULTI-TÁCOVÝM ADAPTÉREM - DA+ - Navrženo na míru pro použití táců různých šířek, mezi 40 a 60 cm.

• Dopravník s manuálními vodítky na začátku pásu, které nastavují šířku táců. • Pro správné dávkování, podle formátu tácu, mají dávkovací trysky adaptéry, které umožňují dávkovat na požadovaném místě, nebo zátky uvnitř zásobníku v případě, že je nutné zrušit nějaký výstup.
STROJ NA DÁVKOVÁNÍ GENOISE LISTŮ - Nepřetržitě vyrábí genoise listy. Je spojen s výrobní linkou.

STROJ NA DÁVKOVÁNÍ GENOISE LISTŮ - Nepřetržitě vyrábí genoise listy. Je spojen s výrobní linkou.

-Kontinuální dávkování v závislosti na pokroku pásu. -Manuální nastavení výšky dávkovací hlavy, která se automaticky snižuje pro každou dávku. -Nastavitelné rychlosti pásu pomocí displeje. -Kontrola dávkování je řízena systémem servomotoru, který stroji poskytuje vyšší rychlost, větší jemnost a větší přesnost pro práci s širokou škálou hustot. -Díky servomotoru může uživatel elektronicky řídit množství dávkování a také rychlosti nakládání a/nebo vykládání. -Pohyb proti kapání s odsáváním produktu. -To vše s vysokou přesností a s možností předem uložit tyto parametry do více než 100 receptů.
Anýz v semenech

Anýz v semenech

Son los frutos sanos, limpios y desecados del Pimpinella anisum; semilla color pardo-verdoso, de aroma y sabor característico. Planta de ámbito mediterráneo, solo comercializamos la cultivada en España. Formatos: bote 130g, tarro 600g, bolsa 1Kg, caja 4kg y saco 25kg
Stroj na plnění a dávkování forem nebo kapslí

Stroj na plnění a dávkování forem nebo kapslí

Stroj na dávkování kapslí a forem pro následné vkládání produktu - • Zajišťují přesné umístění a centrování formy pro dávkovací operace. • Snadné plnění zásobníku bez přerušení výroby. • Jeden stroj na kapslování může sloužit pro různé typy papírů/formulí s jednoduchou a rychlou výměnou zásobníku. • Pokud má zákazník, nebo instaluje automatizovanou dávkovací linku, můžeme navrhnout stroj kolem dopravního systému připraveného k připojení. • Pro případy, kdy se chcete zbavit manipulace s tácemi a umisťování papíru. • Počítač integrovaný do stroje dohlíží na všechny pohyby a funkce, jako jsou: o Posun plechovek. o Detekce tácu při umisťování papíru. o Funkce nezávislého tažení. o Regulace parametrů: – Typ odsávání. – Typ papírového zásobníku. – Centrovaní táců. – Regulace rychlosti. • Pro dosažení vyšší úrovně automatizace lze zahrnout modul pro plnění táců.
INJEKTOR NA NÁPLNĚ PEČIVA - IA - Injekční stroj na viskózní tekutiny s vysokým obsahem cukru.

INJEKTOR NA NÁPLNĚ PEČIVA - IA - Injekční stroj na viskózní tekutiny s vysokým obsahem cukru.

• INJEKČNÍ STROJ NA PLNĚNÍ krémem, čokoládou, marmeládou, dulce de leche atd. uvnitř muffinů, croissantů a dalších pekařských výrobků na stejné pečící plechu, čímž se vyhýbá zbytečné manipulaci s produktem. • Pro střední a velké produkce podle stupně automatizace pekárny. 170-230 plechů/h, přibližně. • Kompletně automatický: posun plechů, umístění pro plnění a výstup plechů. • Volumetrické dávkování produktu je přesné a zaručuje stejnou dávku ve všech injekčních jehlách. • Kontrola dávkování umožňuje velmi přesnou regulaci hmotnosti a usnadňuje práci s širokou škálou náplní. • Různé prvky konfigurace stroje lze upravit podle potřeb zákazníka: počet injekčních trysek a vzdálenost mezi nimi, speciální injekční jehly, šířka speciálních plechů atd.
INJEKTOR NA NÁPLŇ DO PEČIVA - Stroj na injektáž viskózních kapalin a kapalin s vysokým obsahem cukru

INJEKTOR NA NÁPLŇ DO PEČIVA - Stroj na injektáž viskózních kapalin a kapalin s vysokým obsahem cukru

-STROJ NA INJEKCE PRO PLNĚNÍ krémem, čokoládou, džemem, marmeládou, dulce de leche atd., muffinů, croissantů a dalších pekárenských výrobků na stejném plechu, čímž se vyhýbá zbytečné manipulaci s produktem. -Pouze pro střední a velké produkce v závislosti na stupni automatizace pekárny. 170-230 plechů/h, přibližně -Úplně automatický: posun plechu, umístění pro plnění a výstup plechu. -Volumetrické dávkování produktu je přesné a zaručuje stejnou dávku ve všech jehlách injektoru. -Kontrola dávkování umožňuje velmi přesnou regulaci hmotnosti a usnadňuje práci s širokou škálou plnění. -Různé prvky konfigurace stroje mohou být upraveny podle potřeb zákazníka: počet injekčních trysek a vzdálenost mezi nimi, speciální injekční jehly, speciální šířky plechů atd.
PERLOVÝ VÝTAH - Pro vylévání velkého množství těsta do dávkovací nádoby.

PERLOVÝ VÝTAH - Pro vylévání velkého množství těsta do dávkovací nádoby.

• Pro použití v pekárnách, cukrárnách a gastronomii, kde je nutné vylít obsah hrnců na pracovní stoly, kbelíky dávkovacích strojů atd. • Snadné použití a velmi přenosné.
PLNIČKA S ODKLÁDACÍM PŘEPRAVNÍKEM - DA+ - Jeden konec přepravníku je skládací.

PLNIČKA S ODKLÁDACÍM PŘEPRAVNÍKEM - DA+ - Jeden konec přepravníku je skládací.

•Automatický dávkovací stroj DA pro tácy o šířce 40 cm. •Z důvodu nedostatku místa v dílně je jeden konec dopravníku skládací.
Fréza MAXI MIXTA KOMPACT

Fréza MAXI MIXTA KOMPACT

Automatická linka, navržená pro výrobu baget, standardního chleba, 1/2 bagety, malého chleba, rustikálního chleba s špičatými konci atd. Automatické pánování, do tácku, vlnitého tácku, plochého tácku nebo desky. Její speciální proces a dobré zacházení s těstem umožňují vyrábět chléb vysoké kvality. Má řezací systém na: 2, 3, 4, 5 nebo 6 kusů. Přesný a vysoce kvalitní chléb po upečení. Již nakrájené kusy jsou odděleny pomocí několika nastavitelných mobilních pásů. Šířka nakládací plochy: 1150 mm max. Maximální produkce: 2000 ks/h individuální kus. Nakrájené kusy: 3500 až 9000 ks/h.
Formovač TX-RELAX AUTOMATICKÝ

Formovač TX-RELAX AUTOMATICKÝ

Stroj TX je navržen tak, aby automaticky naložil jeden po druhém do táců nebo desek. Po prvním formování má krátký odpočinek, který umožňuje lepší protažení produktu, aniž by došlo k poškození kusu. Vhodný pro hydratované těsto (65-75 %), chléb typu „Gallego“, pro standardní chléb typu „pistola“, standardní chléb a candeal (refinovaný).
Dělící prvek PTZ

Dělící prvek PTZ

Jedinečné, odlišné, přesné. Absorpce těsta se liší v závislosti na WT, čímž se vyhýbáme poškození a degažování těsta. Výroba s olejovým systémem, s možností bezolejového systému, pro malé produkce. Počítadlo kusů s automatickým zastavením. Volitelné: Dvojpístový dělič PTZ-2P (35-300 g) 3.600 p/h. Šroubový podavač těsta (pro tuhé nebo suché těsto). Delší zaoblovací pás. Elektronická kontrola WT. Elektronický variátor PTZ-VE (900 až 2100 p/h).
Sultanas - kokos a kokosová čokoláda

Sultanas - kokos a kokosová čokoláda

Sladkost, která se získává smícháním sněhu, těsta na muffiny a čerstvě strouhaného kokosu, vše pečené v troubě a na spodní straně politou čokoládou. Je to vynikající a lehká sladkost, ve které vyniká kokos a sníh. Doporučuje se pro ty, kteří mají rádi kokos, určitě si ji znovu objednají.
Pestiños - Cukr, med nebo čokoláda

Pestiños - Cukr, med nebo čokoláda

Pestiño je jedním z nejtradičnějších sladkostí Andalusie, již zmínil Serafin Estébanez Calderón v roce 1845 ve své sbírce "Andaluské scény". Je vyráběn ručně a s respektem k staré receptuře této vynikající sladkosti, vyrobené z kvalitních surovin, bez přidaných konzervantů a barviv a s požadovanými standardy kvality, které sladkost jako pestiño vyžaduje. Dobrý pestiño by měl být mezi jinými věcmi křehký a při ochutnání se rozpadat nebo lámat. Užijte si malý příjemný pocit s našimi pestiños a vychutnejte si je se svými rodinou a přáteli.
Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek je nezbytnou složkou pro restaurace, cukrářství a pekárny, které hledají vysoký výkon ve svých přípravách. S vysokým obsahem sušiny tento tekutý žloutek nabízí výjimečnou konzistenci a chuť, ideální pro přípravu omáček, krémů a dezertů. Jeho proces pasterizace zaručuje bezpečnost potravin, což umožňuje kuchařům a pekařům pracovat s důvěrou a kreativitou. Dostupný v formátech od půllitrových lahví až po kontejnery o objemu 1 000 litrů, tekutý pasterizovaný vaječný žloutek se přizpůsobuje potřebám jakéhokoli podniku, velkého nebo malého. Tento produkt nejen optimalizuje čas přípravy, ale také zajišťuje stálou kvalitu při každém použití. Začleněním této složky do svých receptů mohou profesionálové v kuchyni pozvednout chuť a texturu svých výtvorů, čímž zajistí spokojenost svých zákazníků.
Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek

Tekutý pasterizovaný vaječný žloutek je ideální pro gastronomii, cukrářství a pekárny, díky svému vysokému obsahu sušiny, který zajišťuje optimální výtěžnost při výrobě produktů. Tento produkt, dostupný v lahvích o objemu 0,5 litru a 1 litru, stejně jako v bag in box o objemu 10 a 20 litrů a kontejnerech o objemu 1.000 litrů, nabízí všestrannost a efektivitu v kuchyni. Pasterizace zajišťuje bezpečnost potravin, což umožňuje kuchařům a pekařům vytvářet lahodná jídla bez obav o kvalitu suroviny.
Pasterizované tekuté celé vejce

Pasterizované tekuté celé vejce

Hmotné tekuté vejce je ideálním řešením pro zjednodušení práce v profesionálních kuchyních a v potravinářském průmyslu. Tento produkt eliminuje potřebu rozbíjení a šlehání vajec, čímž šetří čas a úsilí. Je zvlášť doporučován pro kanál horeca a průmyslové výrobce, kteří hledají efektivitu bez kompromisů na kvalitě. Dostupný v různých formátech balení, od půllitrových lahví po kontejnery o objemu 1 000 litrů, přizpůsobuje se potřebám jakéhokoli podniku a vždy zaručuje čerstvost a bezpečnost potravin. Tento produkt nenabízí pouze pohodlí, ale také vysokou kvalitu, která zůstává konstantní díky svému procesu pasterizace. To zajišťuje, že tekuté vejce si uchovává všechny své nutriční vlastnosti a autentickou chuť. Navíc jeho všestrannost ho činí dokonalým pro širokou škálu kulinářských aplikací, od omáček a dezertů po hlavní jídla. Výběrem Hmotného tekutého vejce pasterizovaného si mohou kuchaři a výrobci být jisti, že používají ingredienci vysoké kvality, která splňuje nejpřísnější standardy bezpečnosti potravin.
Molder FTZ-700S

Molder FTZ-700S

Vertikální typ s: dopravním pásem, předlaminačním válcem, teflonovými laminačními válci, odnímatelným sběrným pásem atd. Progresivní natahování speciálně pro bagety a hydratovaný chléb. Snadná a rychlá výměna pásů. Max. výroba za hodinu 1500 kusů. Hmotnostní rozsah 60-1000 g.